Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

29-07-2021

Del 30 de juliol al 2 d’agost, Festa Major del Papiolet

Potser t'agradaria compartir ...   
Del 30 de juliol al 2 d’agost, Festa Major del Papiolet

Aquest divendres, 30 de juliol, comença la Festa Major del Papiolet, organitzada per la Societat Cultural i Recreativa del Papiolet. A 2/4 de 8 del vespre es farà la Caminada Campi qui Pugui pels voltants del poble.

 

Dissabte, 31 de juliol, hi haurà l’espectacle de titelles “La Botànica Oculta”, l’actuació del Ball de Diables de Llorenç del Penedès i la narració a càrrec de la Sandra Rossi “Sí però no exactament...”, una història sobre la identitat i la pertinença, el desig i la perplexitat, inclosa en el Festival En Veu Alta 2021.

 

Diumenge, 1 d’agost, els actes matinaran amb la 15a edició de la cursa Campi qui Pugui. Al migdia es farà la Missa Solemne a l’església de Nostra Senyora dels Àngels i tot seguit el concert amb Jazz Attack Quartet. Per la tarda, actuació dels Diables infantils, els Gegants i el Ball de Bastons de Sant Jaume i els Gegants, Capgrossos i Banyetes de Llorenç del Penedès. Al vespre es farà l’actuació musical Ericah Lein Group.

 

El dilluns, 2 d’agost finalitzarà la Festa Major amb una activitat de dibuix i estampació de samarretes per a infants i amb un concert d’havarenes amb el grup La Petita Havana.

 

Els actes tindran l'aforament limitat i pels que tinguin lloc a la plaça, hi haurà control d'accés en el que les persones que hi vulguin assistir caldrà que s'apuntin a l'entrar.

 

Es recorda que l'ús correcte de la mascareta és obligatori i que s'han de respectar totes les indicacions que s'estableixin per evitar la propagació de la covid-19. La Junta de la Societat es reserva el dret de modificar/cancel·lar qualsevol acte o aforament en funció de la normativa vigent en cada moment.

 

Podeu consultar el programa complet amb els horaris en aquest enllaç o a l'arxiu adjunt.

Potser t'agradaria compartir ...