Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

27-07-2021

Finalitza amb èxit la Festa Major de Sant Jaume

Potser t'agradaria compartir...

Finalitza amb èxit la Festa Major de Sant Jaume

Del 23 al 26 de juliol s’ha celebrat la Festa Major de Sant Jaume, condicionada per les mesures que s’han hagut d’aplicar i respectar per evitar la propagació de la covid-19.

 

Han estat quatre dies d’actes i d’activitats que han servit per donar-li sentit al lema de la festa, “Retrobem-nos!”

 

Enguany el Pregó que donava inici a les celebracions va anar a càrrec del Ball de Bastons de Sant Jaume, que també van participar a l’actuació de grups populars del municipi que es va fer diumenge, juntament amb els Gegants i Gralles, el Ball de Diables infantils i l’Espanta-rucs del Penedès.

 

El dissabte va concentrar els actes esportius, amb la 48è edició del Gran Premi Ciclista del Baix Penedès, que després de molts anys va comptar novament amb participació d’un domenyenc, el Rubén Pérez Muriana, qui va acabar a 26 segons del guanyador tot i no comptar amb el suport de cap equip, fent una molt meritòria 78a plaça.

 

Per la tarda es va disputar el 12è Open Infantil de BTT Vegueria Penedès, amb la participació del Jan de la Coba, de Cornudella, i del Pol Morales, de Lletger, qui va guanyar en la seva categoria d’edat, seguint la seva brillant trajectòria en les curses de Bicicleta Tot Terreny (BTT). Tot seguit es va disputar el partit de futbol entre el CF Iaios i el Velles Glòries de la Joventut Esportiva Sant Jaume.

 

Els actes amb aforament limitat per als que calia recollir entrades per assistir-hi es van omplir de gent, començant per l’espectacle del Quim Masferrer “Bona Gent” de divendres, 23 de juliol, i acabant per l’espectacle infantil amb Reggae per Xics celebrat dilluns, 26 de juliol. També es van omplir els actes de foc de dissabte al vespre, amb el Ball i Drac de Sant Jaume dels Domenys i l’Espanta-rucs del Penedès, i el concert amb l’Orquestra Montecarlo de diumenge.

 

L’espectacle de Danses Urbanes amb l’Andrea Méndez que va animar a ballar als assistents, va posar el punt i final als actes programats.

  

L’ajuntament agraeix la Comissió de Festes la feina feta i a tothom per haver participat respectant les disposicions establertes, fent que la Festa Major 2021 fos vertaderament motiu per retrobar-se i per gaudir de la festa. Així mateix felicita els participants domenyencs que han pres part en les competicions que s’han celebrat, representant el municipi amb encert i lluïment.


Pregó de la Festa Major 2021
Ball de Bastons de Sant Jaume amb en Quim Masferrer
Podi del 48è GP Ciclista del Baix Penedès
Podi del 12è Open BTT Vegueria Penedès amb en Pol Morales
En Jan de la Coba en plena participació al 12è Open BTT Vegueria Penedès
Potser t'agradaria compartir...