Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

20-07-2021

Resultats del pressupost participatiu 2021

Potser t'agradaria compartir...

Resultats del pressupost participatiu 2021

El projecte de senyalització d’itineraris i rutes al municipi ha sigut el més votat per la ciutadania.

 

Un total de 23 persones han emès el seu vot valorant la idoneïtat dels cinc projectes proposats per l’Ajuntament. El període de votació va estar obert de l’1 al 30 de juny de 2021 i la votació es va realitzar a través del portal decidim.santjaumedelsdomenys.cat.

 

El projecte que ha rebut el 48% dels vots i que serà executat per valor de 20.000,00 EUR aquest any ha sigut la senyalització d’itineraris i rutes pel municipi. Els següents projectes més votats han sigut la instal·lació de fibra als punts aïllats del municipi (17%),  fer millores a la Rambla (13%), la renovació a LED lluminàries quadre del carrer de Ramon Llull de la Torregassa (13%) i la renovació carrosses de SSMM els Reis d’Orient (9%).

 

Aquesta és la fitxa del projecte que es portarà finalment a terme:

 

El municipi de Sant Jaume dels Domenys és ric en biodiversitat i paisatge natural i també té una demografia on els diferents nuclis de població estan dispersos pel territori.

Aquest projecte pretén senyalitzar les rutes idònies per connectar a peu o en bicicleta tots els nuclis i també rutes de diferents nivells de dificultat per visitar els llocs d'interès i el patrimoni històric que té el municipi.

La senyalització es realitzaria amb cartelleria física i també virtual, apostant per cartells informatius de fàcil interpretació distribuits al llarg de les rutes amb l'informació específica sobre la fauna, la flora, els tipus de conreus, fets històrics i punts d'interès.

 

Des de l’Ajuntament es valora la participació al procés com a baixa. En la propera edició ja es preveu obrir a tothom la possibilitat de presentar propostes pròpies i votar-les igualment el conjunt de la ciutadania.

 

Potser t'agradaria compartir...