Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

20-07-2021

Del 23 al 26 de juliol, Festa Major de Sant Jaume

Potser t'agradaria compartir...

Del 23 al 26 de juliol, Festa Major de Sant Jaume

El divendres, 23 de juliol, comença la Festa major de Sant Jaume, que s’allargarà durant 4 dies amb un programa adaptat a la situació de crisi sanitària que encara ens afecta.

 

Respecte als anys anteriors a la pandèmia, el programa ha vist reduït el nombre d’actes. No obstant, la Comissió de Festes i l’ajuntament han fet l’esforç per a què, encara que n’hi hagi menys, totes les activitats que s’organitzen siguin les millors possibles.

 

La difusió del programa s’ha fet a darrera hora perquè, davant dels continus canvis de criteris de les autoritats sanitàries quant a mesures, protocol i horaris, s’ha preferit sortir tard però amb la màxima fiabilitat. Tot i això, encara es poden produir canvis que seran degudament anunciats en aquesta web, per Domenys Ràdio, l’eBando i les xarxes socials de l’ajuntament.

 

Com a l’any passat, hi ha hagut actes per als que ha calgut fer reserva prèvia de plaça, ja que l’aforament és limitat i primer és la salut de les persones i el compliment de les mesures que es disposen des de la Generalitat.

 

Entre d’altres s’ha canviat l’emplaçament tradicional dels versots i la carretillada del dia 24, que abandonen temporalment la plaça de l’església per ubicar-se a la Rambla i a la pista dels Bombers (al darrera de la Casa de Cultura), igual que l’actuació dels grups populars del dia 25, que també es farà a la pista dels Bombers. Per aquest motiu, durant la celebració d’aquests dos actes, que inclouen l’ús de material pirotècnic, no es podrà aparcar al pàrquing de l’escola.

 

Tampoc no hi haurà servei de bar i no es podrà menjar ni beure en els espais on es duguin a terme els actes mentre aquests tinguin lloc.

 

Consulteu el programa complet en aquest enllaç, llegiu especialment les normes i el protocol que caldrà complir i respectar, i seguiu les informacions i actualitzacions pels canals de difusió de l’ajuntament.

Potser t'agradaria compartir...