Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

09-07-2021

Els dies 14, 15 i 19 de juliol, inscripcions als actes de la Festa Major amb aforament limitat

Potser t'agradaria compartir...

Els dies 14, 15 i 19 de juliol, inscripcions als actes de la Festa Major amb aforament limitat

La Festa Major de Sant Jaume està al caure i aquests dies s’ha repartit un full informatiu per totes les cases del municipi, on es detallen els actes que tindran aforament limitat per als que cal fer inscripció prèvia.

 

El programa definitiu amb tots els actes, els de lliure accés i els d’accés amb aforament limitat, serà repartit en els propers dies. De moment però, s’ha avançat la informació dels que cal fer inscripció i recollir tiquet gratuït per poder assistir-hi.

 

Degut a la situació sanitària, alguns dels actes que es faran tindran limitació en l’aforament i només hi podran accedir les persones que hagin recollit el tiquet presencialment a la Casa de Cultura (c. de la Germanor, 8). S’ha establert que les persones empadronades o amb residència al terme municipal puguin recollir les entrades els dies 14 i 15 de juliol, de 7 a 9 del vespre. El públic en general podrà retirar les entrades, sempre que hagin quedat places lliures, el dilluns, 19 de juliol, en el mateix lloc i horari, de 7 a 9 del vespre.

 

L’assistència a aquests actes i a qualsevol altre que es celebri s’haurà de fer respectant les mesures vigents quant a la utilització de la mascareta, la higiene de mans i el mantenir la distància entre persones.

 

Els actes amb aforament limitat per als que es posa a disposició les entrades amb inscripció prèvia i presencial són:

- 23 de juliol, a les 22.30, Pregó pel Ball de Bastons i espectacle Bona Gent amb Quim Masferrer, a la Pista de l’escola els Quatre Vents.

- 24 de juliol, a les 21.30 h, Encesa de lluïment dels grups de foc del municipi i versots, al carrer de la Carretera i Plaça de Joan Roig.

- 24 de juliol a les 00.30 h, grup de versions Rocktàmbuls, a la Pista de l’escola els Quatre Vents.

- 25 de juliol, a les 00.00 h, concert i ball de nit amb l’Orquestra La Montecarlo, a la Pista de l’escola els Quatre Vents.

- 26 de juliol, a les 19.00 h, espectacle infantil Reggae per Xics, a la Pista de l’escola els Quatre Vents.

 

Potser t'agradaria compartir...