Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

05-07-2021

Temporada finalitzada del CFB Marc Bartra

Potser t'agradaria compartir ...   
Temporada finalitzada del CFB Marc Bartra

Els campionats oficials organitzats per la Federació Catalana de Futbol (FCF) d’aquesta temporada 2020 – 2021 han finalitzat satisfactòriament per al Club de Futbol Base Marc Bartra.

 

El Club de Futbol Base Marc Bartra, ha complert la seva 7a temporada amb 17 equips en les diferents competicions de la FCF, des de prebenjamins fins a juvenils.

 

Enguany se li han d’afegir els 11 equips que s’han format a la nova seu a Vilafranca del Penedès i per a la propera temporada se li hauran de sumar els que es formin a Cunit. A més de tots els equips que competeixen als campionats organitzat per la FCF, l’escola de futbol compta amb equips de formació per a infants més petits, que s’entrenen durant la temporada i que juguen partits amistosos o campionats locals durant tot l’any.

 

Tot i la situació sanitària que ha impedit la normal celebració de les competicions i els entrenaments, amb suspensió d’entrenaments, ajornaments de partits i reducció dels calendaris, aquesta temporada tan atípica no ha impedit que els infants i joves hagin pogut seguir practicant el seu esport favorit i ha finalitzat amb l’ascens de categoria de dos dels equips, el Benjamí A, que puja a la categoria Preferent, i el Benjamí B, que s’ha proclamat campió del seu grup, guanyant tots els partits i aconseguint l’ascens a Primera Divisió.

 

Força infants i joves del municipi prenen part del club, que els forma i els inculca valors com l’esforç, la companyonia o el saber competir amb respecte als contraris, als àrbitres i als propis companys, tant en les victòries com en les derrotes.

 

Aquest estiu el Campus Marc Bartra, per adaptar-se a la situació i per obrir-lo al màxim de participants, s’ha organitzat de forma que cadascuna de les setmanes de juliol sigui acollit per un municipi diferent, corresponent la primera setmana, que comença el 5 de juliol, a Sant Jaume dels Domenys, fent-se les altres setmanes a Cunit i Vilafranca del Penedès.

 

L’ajuntament, que dóna suport al Club, felicita a tot el personal de l’entitat, directius i entrenadors, per seguir treballant en la formació dels nostres infants i joves malgrat els contratemps que van sorgint, i encoratja els i les jugadores per no abaixar els braços i continuar amb l’esforç que els durà a ser millors persones.


210705 Temporada CFB Marc Bartra Benjamí A.jpg
Potser t'agradaria compartir ...