Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

29-06-2021

En Marc Palau, nou alcalde de Sant Jaume dels Domenys pels propers 2 anys

Potser t'agradaria compartir...

En Marc Palau, nou alcalde de Sant Jaume dels Domenys pels propers 2 anys

Avui, 29 de juny, s’ha celebrat un Ple extraordinari de l’ajuntament per donar compliment als acords de legislatura als que van arribar Endavant Sant Jaume i Esquerra Republicana de Catalunya.

 

Als acords que es van subscriure fa dos anys, després de les eleccions municipals de maig de 2019, ambdós partits van arribar a l’entesa d’afrontar units la legislatura al capdavant del govern, establint que cadascun dels seus candidats assumís l’alcaldia per un període de 2 anys.

 

Aquest mes de juny ha vençut el termini que es van marcar i s’ha procedit a la celebració del Ple extraordinari en el que en Joan Ignasi López Vila ha presentat la renúncia com alcalde, després d’haver-ho estat els dos primers anys de mandat. Immediatament s’ha passat al segon punt de l’ordre del dia que establia l’elecció i nomenament del nou alcalde.

 

S’hi han presentat en Marc Palau Morgades, com a candidat per Endavant Sant Jaume, Marta Ventura Torras per Esquerra Republicana de Catalunya i en Magí Pallarès Morgades, com a cap de llista de Convergents. Els tres regidors i regidores d’Endavant Sant Jaume i els 3 d’ERC han votat el Marc Palau, mentre que els 4 de Convergents ho han fet pel Magí Pallarès. El cap de llista i únic regidor del Partit dels Socialistes de Catalunya no ha assistit al Ple per motius laborals.

 

Així doncs, en Marc Palau Morgades ha estat proclamat nou alcalde de Sant Jaume dels Domenys per als darrers dos anys de legislatura.


Marc Palau nou alcalde 03.jpg
Marc Palau nou alcalde 02.jpg
Potser t'agradaria compartir...