Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

22-06-2021

El 27 de juny, Relleus solidaris en benefici de la lluita contra el càncer

Potser t'agradaria compartir...

El 27 de juny, Relleus solidaris en benefici de la lluita contra el càncer

Relleus Solidaris és una activitat que involucra a 123 delegacions repartides per les 10 comarques on la Lliga contra el Càncer de les comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre hi té presència.

 

A Sant Jaume dels Domenys es faran dues activitats el diumenge, 27 de juny.

 

- a les 11 del matí, Masterclass de ball en línia a la pista de l'escola els Quatre Vents. S'ha de fer un donatiu de 5 € per inscriure's i es pot fer a l'entrada, des de 20 minuts abans de què comenci. També es pot fer inscripció prèvia i el donatiu a través del web de la Lliga contra el Càncer

 

- a les 12 del migdia es farà Vermut solidari al bar de la Societat de Sant Jaume. S'ha d'indicar als cafeters que es participa en el vermut solidari.

 

L'objectiu d'aquesta acció solidària és, per una banda recaptar diners en benefici de la lluita contra el càncer i per l'altra, realitzar una acció conjunta involucrant totes les delegacions de la Lliga, d'aquesta manera es vol aconseguir que totes les delegacions actuïn com una sola, involucrant a totes les persones dels diferents territoris per crear un de sol, el territori més solidari mai vist fins ara a les nostres terres. Amb aquesta acció es fa palesa la gran dita que tant ens identifica: la unió fa la força.

Potser t'agradaria compartir...