Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

17-06-2021

L'Ajuntament, pendent de la resolució de la Comissió Jurídico-Assessora per esclarir el contracte de la Deixalleria municipal

Potser t'agradaria compartir...

L'Ajuntament, pendent de la resolució de la Comissió Jurídico-Assessora per esclarir el contracte de la Deixalleria municipal

La Deixalleria de Sant Jaume dels Domenys es va construir l'any 2019 a través d'una subvenció que s'havia de rebre de prop de 97.000 €. L'obra, degut a diversos retards en les licitacions que van quedar desertes, es va adjudicar amb poc marge i com que no es va finalitzar en el període establert, segons les clàusules del contracte, es va perdre la subvenció per pagar a l'empresa constructora. Degut a això, el consistori no en va poder fer la recepció.

 

El juny del mateix any, amb el canvi de legislatura i l'entrada del nou equip de govern, es va treballar en aquest punt, intentant optar de nou a l'ajuda per assumir el cost de l'obra. Això no va ser possible, i per resoldre la situació, es va trametre l'expedient a la Comissió Jurídico-Assessora, ens que s'encarrega de resoldre conflictes contractuals. L'Ajuntament va donar opció a l'empresa constructora de presentar les seves al·legacions i ara s'està a l'espera de la decisió final.

 

En aquests moments, la Deixalleria està totalment acabada i falta l'últim pas per poder recepcionar-la, ja que serà una eina imprescindible pel bon funcionament del nou model de recollida selectiva que s'implantarà a partir de novembre d'aquest 2021.

 

L'Ajuntament està en disposició de fer front al cost total o parcial de l'obra segons quina sigui la resolució de la Comissió Jurídico-Assessora. 

Potser t'agradaria compartir...