Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

15-06-2021

En Pol Manzanares ho “peta” a Youtube

Potser t'agradaria compartir...

En Pol Manzanares ho “peta” a Youtube

El domenyenc Pol Manzanares, conegut al món de Youtube per Polmanzan, està a punt d’assolir el milió de subscriptors en el seu compte d’aquesta xarxa social.

 

En Pol va començar publicant petits vídeos en clau d’humor i sobre tot relacionats amb els vídeojocs. Poc a poc, amb constància i després de preparar i realitzar peces més elaborades, va aconseguir fer-se un nom entre els seguidors de youtubers, podent dedicar-s’hi professionalment a jornada completa.

 

En aquests moments en Pol posa continguts a dos canals diferenciats, el principal a nom de Polmanzan, que a data de 14 de juny té 887.000 subscripcions d’arreu del món, especialment d’Espanya i l’Amèrica Llatina (amb Mèxic, l’Argentina i Colòmbia al capdavant) i un canal centrat en vídeojocs a nom de Polman, que en la mateixa data té 129.000 subscripcions.

 

No ha estat una feina senzilla que el seu canal principal hagi arribat a sumar tantes subscripcions i els seus vídeos més de 152 milions de visualitzacions. Pel camí hi ha moltes hores de disseny de continguts, realització i producció de vídeos, a banda del temps que ha de dedicar als patrocinadors i a respondre als seus seguidors. Des de fa mesos que treballa en poder publicar un parell de vídeos diàriament, vídeos d’una durada mitjana d’entre 8 i 10 minuts.

 

A més de la tasca que fa a Youtube, en Pol atén un canal a Twitch, també amb el nom Polmanzan, on retransmet en directe les partides que fa i en els que va comentant els personatges i els moviments i accions que fa mentre competeix.

 

Al canal principal, Polmanzan, ha començat la publicació d’una sèrie que amb el nom “Éramos tan inocentes”, analitza, comenta i fa humor amb doble sentit adreçat a persones adultes, sobre dibuixos animats infantils. Aquesta novetat ha tingut molt bona acollida i li ha sumat 200.000 subscripcions en un mes, cosa que fa pensar que en breu arribarà al milió.

 

A banda de la seva carrera com a youtuber, en Pol col·labora amb l’emissora de ràdio Flaix FM, on els dimarts i els dijous presenta un espai dins del programa Flaix Matí, en el que parla sobre els vídeojocs més actuals.

 

Recentment ha rebut el reconeixement de Youtube per haver assolit el centenar de milers de seguidors al compte de Polman, pel qual se li ha fet entrega d’una placa commemorativa que s’afegeix a la que ja va rebre pel compte Polmanzan. Ara només és qüestió de poc temps que arribi al milió en la principal, fita que li atorgarà la Placa d’or.

 

L’ajuntament felicita el Pol per aconseguir fer d’un somni una professió, i li reconeix els esforços que ha fet per arribar-hi.

Potser t'agradaria compartir...