Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

03-06-2021

Arrenca el Festival En Veu Alta (EVA 2021)

Potser t'agradaria compartir ...   
Arrenca el Festival En Veu Alta (EVA 2021)

Des del 4 de juny i fins el 7 d’agost, durant 10 setmanes es celebrarà el Festival EVA 2021 que enguany incorpora a Sant Jaume dels Domenys entre els municipis acollidors.

 

El Festival En Veu Alta de narració i tradició oral té programades més de 60 actuacions de narració oral, teatre, concerts, xerrades i activitats de formació lectora repartides pels municipis del Penedès.

 

L'objectiu del festival és posar en valor la importància de la cultura, la col·lectivitat i les propostes vinculades a la tradició oral. Aquest any, a més, la direcció del Festival vol generar espais de trobada culturals i estimular que la gent es mogui de nou pel territori.

 

El municipi de Sant Jaume tindrà dues actuacions, la primera al Papiolet, on el dissabte, 31 de juliol, a les 11 de la nit, l’actriu Sandra Rossi presentarà el seu espectacle de tradició oral “Sí, però no exactament...”, i el segon a la Plaça del Botànic de Sant Jaume, amb el polifacètic Joan Vázquez, qui ens durà la seva obra “Ocaña, reina de las Ramblas” el dissabte, 7 d’agost, a les 10 de la nit, la que serà l’actuació que clourà el Festival EVA 2021.

 

Cal fer reserva prèvia al correu societatpapiolet@gmail.com si voleu assistir a l’espectacle de la Sandra Rossi al Papiolet, o a culturastj@santjaumedelsdomenys.cat per a l’espectacle del Joan Vázquez a Sant Jaume.

 

Consulteu el programa sencer del Festival EVA 2021 a l’arxiu adjunt o al web del Festival.

Potser t'agradaria compartir ...