Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

31-05-2021

El 8 de juny, taller virtual per a joves “Acompanyant la incertesa”

Potser t'agradaria compartir ...   
El 8 de juny, taller virtual per a joves “Acompanyant la incertesa”

El dimarts, 8 de juny, a les 5 de la tarda, es farà el taller virtual per a joves, “Acompanyant la incertesa”.

 

Aquest taller és un recurs més dels que ofereix la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ) a través de les oficines joves i els punts d’informació juvenil de la Xarxa i s’adreça als joves de 12 anys en endavant.

 

L’objectiu del taller és fer lloc a les emocions que vivim en l’actual situació de pandèmia, comprendre les diferents fases que podem travessar en les situacions emocionalment complexes i adquirir eines per gestionar les emocions de cadascú.

 

Els continguts són

 Les fases de gestió de situacions emocionalment complexes.

 La incertesa no és sinònim de malestar.

 

En aquesta ocasió cal fer inscripció prèvia, ja que als i les joves inscrites se’ls passarà l’enllaç per connectar-s’hi a través del zoom. Per fer-la cal indicar el nom, cognoms, telèfon, poble i adreça electrònica, per mail a baixpenedes@oficinajove.cat, per DM o whatsapp al 616917318

 

SEER (Salut i educació emocional), és l’entitat que conduirà el taller de dues hores, en el qual els i les joves inscrites podran participar-hi de forma activa en les dinàmiques i jocs en els que es presentaran continguts teòrics i eines per a la reflexió i la transferència fora del context formatiu.

Potser t'agradaria compartir ...