Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

21-05-2021

Sant Jaume té comerç, t'hi esperem!

Potser t'agradaria compartir ...   
Sant Jaume té comerç, t'hi esperem!

Amb el lema "Sant Jaume té comerç, t'hi esperem!" l’ajuntament de Sant Jaume ha activat una campanya per promoure el comerç local.

 

Ja fa més d’un any que va irrompre la pandèmia de la Covid-19 que ens ha afectat a totes, perjudicant la nostra la salut, l’economia i les relacions socials. La crisi sanitària no només ha incidit en la vida de les persones, sinó que també ha posat a prova les empreses, comerços i autònoms que han vist reduir els seus volums de negoci, posant en perill la seva supervivència.

 

Entre els negocis, els comerços han estat un pilar en la comunitat, obrint les portes per atendre les necessitats dels veïns i veïnes que han pogut seguir fent una vida normalitzada dins de les limitacions. No ens han faltat els queviures ni els productes bàsics d’higiene i de neteja, com tampoc han perillat els serveis essencials gràcies a l’entrega de les professionals que han estat sempre al nostre costat i ens han servit a domicili quan ha calgut.

 

L’ajuntament invertirà 25.000 € en la campanya, una part subvencionada per la Diputació de Tarragona, que es destinarà a diferents projectes amb l’objectiu de dinamitzar el comerç i les empreses locals incentivant la població a fer-hi les compres i contractar-hi els serveis.

 

La primera acció ha estat el sorteig de 50 targetes de 100 € cadascuna per a consumir en els comerços adherits. Les targetes es van sortejar davant de la secretària de l’ajuntament, de forma aleatòria entre totes les persones majors d’edat empadronades al municipi, i es lliuraran a les persones beneficiades el dia 24 de maig. L’import de la targeta es podrà consumir exclusivament en qualsevol dels comerços del municipi que es van adherir a la campanya, una forma de reactivar-los i agrair-los que estiguessin quan se’ls va necessitar.

 

Les actuacions de la campanya continuaran fins a finals de 2021.

Potser t'agradaria compartir ...