Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

21-05-2021

Del 24 al 28 de maig, 5a Setmana Esportiva a l’escola els Quatre Vents

Potser t'agradaria compartir ...   
Del 24 al 28 de maig, 5a Setmana Esportiva a l’escola els Quatre Vents

L’escola els Quatre Vents presenta el programa de la 5a Setmana Esportiva, que del 24 al 28 de maig oferirà múltiples activitats.

Les activitats previstes es sustenten en 5 pilars molt importants per la convivència del dia a dia, la pau, la companyonia, saber guanyar, saber perdre i la diversió.

Els infants començaran la setmana amb la visualització d’un vídeo promocional en el que han participat ex-alumnes, famílies i mestres vinculats al món de l’esport i després practicaran esports com el bàdminton, futbol, tennis taula, tir amb arc i atletisme, a més de petanca, escacs, circuit amb bicis i rocòdrom. Hi haurà una exhibició de taekwondo.

L’escola informa que totes les activitats es realitzaran tenint en compte les mesures Covid vigents i que al llarg de la setmana es seguirà l'horari normal de classe, excepte quan toqui realitzar alguna activitat segons el programa. Tanmateix agraeixen les famílies que reforcin els 5 pilars bàsics, ja que quan els nens/es gaudeixen i s'ho passen bé, és un bon moment per a què vagin interioritzant actituds positives vers l'esport.

L’ajuntament dóna suport a l’escola finançant la despesa del lloguer del material i monitoratge del rocòdrom i del tir amb arc, així com de les medalles que es lliuraran en l’acte de tancament de la Setmana Esportiva.

Consulteu el programa a l’arxiu adjunt.

Potser t'agradaria compartir ...