Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

19-05-2021

L’ajuntament cedeix 14 tauletes amb teclat a l’escola els Quatre Vents

Potser t'agradaria compartir ...   
L’ajuntament cedeix 14 tauletes amb teclat a l’escola els Quatre Vents

Aquesta setmana l'ajuntament ha fet entrega, en cessió, de 14 tauletes noves amb teclat a l'escola els Quatre Vents de Sant Jaume.

 

El material que s'ha lliurat ara s'afegeix a les 10 tauletes que ja va donar el passat mes de juny quan, a més, es van deixar 6 router 4G que l'Ajuntament va cedir als i les alumnes que ho van requerir.

 

L'ús de les noves tecnologies s'està mostrant com a una solució als nous reptes que generen situacions com la viscuda durant el confinament. Amb la possibilitat de connectar-se per internet es va minimitzar el perjudici que va suposar el tancament de les aules i la pèrdua de les classes presencials.

 

Tal i com estem evolucionant com a societat, la capacitació de les persones en el maneig de les TIC (Tecnologies de la Informació i de la Comunicació) és cada cop més necessària i convé formar les futures treballadores en el seu ús per a què puguin accedir al món laboral amb plenes garanties i sense perdre competitivitat.

 

L'escola és el lloc on els infants reben gran part de la formació que els servirà en el futur per adaptar-se a les noves necessitats, per això és important que puguin comptar amb les eines adequades per fer-ho i per això l'ajuntament els dóna suport fent la inversió per acomplir-ho.

Potser t'agradaria compartir ...