Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

05-05-2021

Fins a l'1 de juny, accedeix al navegador d'orientació acadèmica i professional Nep.tu

Potser t'agradaria compartir...

Fins a l'1 de juny, accedeix al navegador d'orientació acadèmica i professional Nep.tu

El navegador d’orientació acadèmica i professional desenvolupat per Educaweb, que l’Oficina Jove Baix Penedès va posar a disposició dels i les joves de la comarca, segueix accessible.

 

Des del dia 3 de març, quan es va activar, s’hi han connectat més de 60 joves. El navegador romandrà accessible fins el dia 1 de juny.

 

Aquests dies comencen els terminis per fer les preinscripcions a les formacions post-obligatòries i alguns i algunes joves segueixen sense tenir clar quina de tantes opcions triar. Nep.tu ofereix tot el ventall de possibilitats per seguir estudiant o iniciar-se professionalment.

 

Per poder accedir-hi has de posar-te en contacte amb el Punt d’Informació Juvenil (PIJ) de Sant Jaume dels Domenys, que està a la Casa de Cultura. Pots fer-ho presencialment de dilluns a dijous de 16.00 a 19.30 h o els divendres de 16.00 a 18.00 h. També pots fer-ho per correu electrònic a culturastj@santjaumedelsdomenys.cat. Et donarem les claus per a què puguis entrar al web i navegar fins a trobar el que busques.

 

Els terminis de preinscripció són:

- Batxillerat: 11 a 17 de maig

- Programes de formació i inserció: 10 a 21 de maig

- Formació professional (Grau mitjà): 11 a 17 de maig

- Formació professional (Grau superior): 25 a 31 de maig

- Ensenyaments esportius: 3 de maig a 4 de juny

- Universitat, convocatòria de juny 2021: 2 de juny a 1 de juliol

Potser t'agradaria compartir...