Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

04-05-2021

En marxa el Pla Local de Joventut 2021 - 2024

Potser t'agradaria compartir ...   
En marxa el Pla Local de Joventut 2021 - 2024

El Pla Local de Joventut d’un municipi és l’instrument de planificació de les polítiques que tenen en consideració a la població jove del municipi i que permet pensar prèviament en la millor intervenció segons les necessitats existents i els recursos disponibles.

 

A principis de l’any 2020 es va demanar al col·lectiu de joves de 15 a 29 anys que participés en el disseny del PLJ 2020 – 2023 responent una enquesta. Es van rebre 32 respostes tot just abans de què es decretés l’Estat d’Alarma per la crisi sanitària, fet que va provocar que es suspengués la redacció del Pla i que es prorrogués per a un any el Pla existent.

 

Passat un any, s’ha decidit reprendre el disseny del Pla i que aquest tingui la vigència de 2021 – 2024. Com que la situació actual ha pogut canviar l'opinió que ens van donar els i les joves, i per tenir el millor coneixement de les seves necessitats, tornem a demanar-los la seva participació omplint de nou una enquesta a la que podran accedir a través del web, l’eBando o que rebran per correu electrònic o whatsapp enviats per joves col·laboradors.

 

Agraïm per avançada les respostes que ens facin els i les joves, que ens permetran visualitzar amb més cura quines són les seves necessitats i inquietuds i ens ajudarà a redactar un Pla Local de Joventut més eficient i realista.

 

Podeu accedir a l’enquesta en aquest enllaç.

Potser t'agradaria compartir ...