Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

30-04-2021

Del 28 de juny al 30 de juliol, Casal d'Estiu 2021

Potser t'agradaria compartir...

Del 28 de juny al 30 de juliol, Casal d'Estiu 2021

El Casal d’Estiu 2021 organitzat per l’ajuntament, es farà del 28 de juny al 30 de juliol.

 

Enguany el casal anirà centrat en el Món de la Vila Domenio i a través del joc i de moltes aventures úniques es descobrirà l’antic poble de Sant Jaume dels Domenys.

 

L'empresa +klleure gestiona el Casal amb monitors de l'Agrupament Escolta "Els Xarel·los", que  prendran totes les mesures de seguretat i higièniques per fer front a la Covid-19 i vetllaran per a que els infants les segueixin.

 

Entre els objectius fixats del Casal, hi ha aconseguir que els infants gaudeixin d’una programació atractiva d’activitats de caire lúdic, afavorir l’autonomia, el creixement i el desenvolupament personal dels infants a partir de noves vivències i experiències, potenciar la relació entre els nens i nenes participants afavorint l’establiment de vincles i relacions d’amistat i evitant situacions de discriminació o marginació, potenciar el paper actiu i participatiu dels nens i nenes en l’execució de les activitats, afavorir la descoberta i la interrelació amb l’entorn natural, social i cultural proper, promoure valors com el respecte, la tolerància i el treball en equip, potenciar la creativitat i la imaginació o promoure hàbits que ens permetin viure en un món més sostenible.

 

L’horari del Casal serà de 9 a 13 h, amb opcions d’acollida (de 8 a 9 h) i servei de monitoratge en el menjador de 13 a 15 h, on cada infant s’haurà de dur el menjar de casa. 2 dies a la setmana s’anirà al a Piscina Municipal. (Consulteu a l’arxiu adjunt tots els detalls i preus, establerts per setmanes)

 

El termini d’inscripcions és de l’1 al 23 de maig i s’hauran de fer online a través del web www.meskelleure.cat (vegeu el procediment per fer-les a l’arxiu adjunt).

Potser t'agradaria compartir...