Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

26-04-2021

Inaugurat el Parc de l'1 d'Octubre al davant de la Casa de Cultura

Potser t'agradaria compartir...

Inaugurat el Parc de l'1 d'Octubre al davant de la Casa de Cultura

El divendres, 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, va tenir lloc la inauguració del Parc de l'1 d'Octubre al davant de la Casa de Cultura de Sant Jaume dels Domenys.

 

L’acte va començar amb la interpretació del Cant dels Segadors interpretat pel grup de corda de l’Escola de Música Contrapunt. En Joan Ignasi López, alcalde de Sant Jaume, es va adreçar als assistents per recordar la mobilització ciutadana del dia 1 d’octubre de 2017, que al poble es va congregar a la Casa de Cultura. Van ser llargues hores d’il·lusions i d’incerteses al voltant d’una jornada esperada per molta gent que va decidir fer-se costat en un moment històric que quedarà en el record amb el nomenament de la plaça del davant de la Casa de Cultura, com a Parc de l’1 d’Octubre.

 

Un cop descoberta la placa commemorativa, l’acte inaugural, que va comptar amb la presència del president del Consell Comarcal del Baix Penedès, regidors de l'Ajuntament, representants de les entitats i associacions i veïns i veïnes del municipi, va cloure amb el Cant dels Ocells.

  

Tot seguit, l'Escola de Música Contrapunt va oferir un petit concert per a tots els assistents a la Rambla de les Escoles. 


210426 Diada Sant Jordi 2.jpg
210426 Diada Sant Jordi 3.jpg
210426 Diada Sant Jordi 4.jpg
210426 Diada Sant Jordi 5.jpg
210426 Diada Sant Jordi 6.jpg
Potser t'agradaria compartir...