Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

23-04-2021

El 29 d’abril es faran les segones vacunacions a les persones més grans de 80 anys a Sant Jaume

Potser t'agradaria compartir ...   
El 29 d’abril es faran les segones vacunacions a les persones més grans de 80 anys a Sant Jaume

L’ajuntament de Sant Jaume dels Domenys ha posat els seus equipaments a disposició de les autoritats sanitàries per a què puguin agilitzar el procés de vacunacions de la població al nostre municipi.

 

Davant de la complexitat que suposa dur a terme les vacunacions en el mateix espai on s’atenen els i les usuàries del sistema sanitari al Consultori de Sant Jaume, l’ajuntament va oferir els seus equipaments a la Xarxa Santa Tecla, responsable d’administrar les vacunes al municipi.

 

Per tal de poder vacunar la segona dosi a les persones més grans de 80 anys, la Xarxa Santa Tecla va acceptar l’oferiment i s’ha disposat la Casa de Cultura per fer-les.

 

El dijous, 29 d’abril, totes les persones que hagin estat contactades i que se les hagi donat hora per rebre la segona dosi de la vacuna, hauran de presentar-se a la Casa de Cultura (c. de la Germanor, 8) on els la serà administrada. Només s’atendrà les persones que estiguin incloses en el llistat.

 

Es prega a les persones convocades que es presentin a l’hora assignada i no hi vagin amb massa temps d’antelació, per evitar que s’hagin d’esperar i que es concentri més gent del necessari. Cadascuna rebrà la informació de l’hora en què s’ha de presentar.

Potser t'agradaria compartir ...