Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

21-04-2021

Programes de Formació i Inserció per a joves sense l'ESO. al Vendrell

Potser t'agradaria compartir ...   
Programes de Formació i Inserció per a joves sense l'ESO. al Vendrell

El PTT (Pla de Transició al Treball) del Vendrell ofereix dos Programes de Formació i Inserció (PFI) als joves de la comarca.

 

Els dos PFI oferts s’adrecen a joves d’entre 16 i 21 anys que no hagin aprovat l’ESO, s’impartiran a l’Institut Andreu Nin del Vendrell i tindran la durada d’un curs acadèmic.

 

Els i les joves interessades podran triar entre el PFI d’auxiliar en Reparació i manteniment de vehicles lleugers i el PFI d’auxiliar en Vendes, oficina i atenció al públic.

 

Durant el PFI l’equip docent acompanyarà i orientarà de manera individualitzada els i les alumnes que aprendran a treballar en equip, a ser més autònom/a i responsable en grups reduïts, amb projectes amb l’entorn i amb formació a les empreses. Els i les alumnes rebran una formació bàsica, una formació específica de la professió i faran pràctiques en empreses (FCT) 180 hores.

 

En el perfil Auxiliar en Reparació i manteniment de vehicles lleugers s’ensenyarà a realitzar unions soldades, fer el manteniment auxiliar de: motor, sistema de suspensió i rodes, sistemes de transmissió i frens del vehicle, fer operacions auxiliars de manteniment electromecànic i de carrosseria de vehicles lleugers, entre d’altres.

 

En el perfil Auxiliar en Vendes, oficina i atenció al públic s’ensenyarà a realitzar tècniques administratives d’oficina, potenciar tècniques de comunicació i atenció al client i fer operacions auxiliars de vendes: gestió de magatzem, reposició de productes, caixa, entre d’altres.

 

Un cop finalitzada la formació es podrà fer un cicle formatiu de Grau Mitjà, cursar el GESO (Graduat en Educació Secundària Obligatòria) a les Escoles d’Adults o treballar com a auxiliar amb un certificat Professional de nivell 1.

 

El període de presentació de sol·licituds de preinscripció és del 10 al 21 de maig.

 

Per a la preinscripció i matrícula cal posar-se en contacte amb la seu del PTT (Pla de Transició al Treball), a l’Avinguda Palau i Rabassó, 18, del Vendrell, per telèfon al 877 05 69 21, o per correu electrònic a e9660044@xtec.cat

 

Potser t'agradaria compartir ...