Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

20-04-2021

Xerrades de la XNEJ per a joves

Potser t'agradaria compartir ...   
Xerrades de la XNEJ per a joves

La Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ) ofereix un conjunt de recursos formatius i de suport sobre emancipació juvenil, a través de les oficines joves i els punts d’informació juvenil de la Xarxa, als joves de 16 a 35 anys.

 

Entre els recursos oferts hi ha tallers i xerrades en els àmbits de treball, educació, salut, habitatge, mobilitat internacional i cultura, que, enguany, a conseqüència de la pandèmia es prioritzarà la seva realització en format virtual.

 

No obstant, en funció de l’evolució de la pandèmia i quan les autoritats sanitàries ho permetin, les sessions es podran realitzar, seguint les mesures de prevenció necessàries, de forma presencial.

 

Les xerrades es duran a terme per mitjà d’una plataforma (Meet, Teams, Zoom, Jitsi Meet, Skype, etc.) o directament des de xarxes socials com Instagram Live o YouTube. Si les xerrades es duen a terme per mitjà de xarxes socials no caldrà fer cap inscripció prèvia.

 

Al Baix Penedès és l’Oficina Jove Baix Penedès (OJBP) qui gestiona l’organització de les xerrades, i l’ajuntament de Sant Jaume dels Domenys, en tant que membre del projecte Jove Baix Penedès (JBP), farà difusió de totes les activitats que es programin, començant per la que es farà el dia 5 de maig, una xerrada sobre la recerca de feina a través d’internet “Recerca 2.0: apps i xarxes socials” a la que s’hi podrà accedir a través de l’Instagram Live @oficinajoveBP

 

Seguiu les informacions que es publicaran a l’agenda del web, a l’eBando i per Domenys Ràdio, on es comunicarà els dies i horaris de cada xerrada.

Potser t'agradaria compartir ...