Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

09-03-2021

Del 15 al 24 de març preinscripció escolar pel curs 2021-2022

Potser t'agradaria compartir...

Del 15 al 24 de març preinscripció escolar pel curs 2021-2022

L’escola els Quatre Vents de Sant Jaume dels Domenys informa que s’ha confirmat el termini per fer la preinscripció escolar pel curs 2021-2022, que serà del 15 al 24 de març.

 

La preinscripció escolar és un procediment administratiu per assignar una plaça a cadascun dels infants o joves que s’escolaritzen per primera vegada en un centre educatiu determinat, de forma ordenada i transparent. Les famílies han de presentar una sol·licitud, indicant la llista ordenada de centres que demanen i especificant-ne les circumstàncies (residència habitual, si l’infant o jove té un germà o germana al mateix centre, si té alguna necessitat educativa específica...). Només es pot presentar una sol·licitud per alumne o alumna.

 

Enguany la sol·licitud de preinscripció és electrònica i es pot fer des de qualsevol ordinador, tauleta o mòbil amb connexió a Internet, accedint al web preinscripcio.gencat.cat. Cal que el pare, la mare o el tutor o tutora legal que faci el tràmit tingui una eina d’identificació digital, com pot ser la T-CAT, el DNI electrònic, el sistema Cl@ve o l’IdCAT Mòbil. Si no es pot obtenir una identificació digital, s’ha d’utilitzar la sol·licitud en suport informàtic, en què caldrà adjuntar la documentació identificativa de la persona sol·licitant per motius de seguretat.

 

Si el nombre de sol·licituds és inferior a les places disponibles, la plaça està assegurada. Quan hi ha més sol·licituds que places, s’apliquen uns criteris de prioritat per ordenar les sol·licituds i assignar les places. La puntuació s’estableix en relació amb el centre demanat en primer lloc i es manté per a la resta de peticions.

 

L’escola els Quatre Vents ha realitzat un petit vídeo d’un recull ràpid d’alguns articles del blog d’aquest curs. Els protagonistes són els alumnes de P3 però també adjuntem imatges d’altres nivells. En el vídeo es demostra el treball, la il·lusió, la convivència, la motivació, l’esforç… tot per aconseguir una escola activa, inclusiva i plena de projectes…

 

Vegeu el vídeo en aquest enllaç

 

Llegiu el darrer article del blog de l’escola en aquest enllaç

 

 

Accediu al web de la Generalitat on s’activarà l’enllaç per fer la preinscripció

Potser t'agradaria compartir...