Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

02-03-2021

48 persones participen en la campanya de donació de sang del dia 1 de març

Potser t'agradaria compartir...

48 persones participen en la campanya de donació de sang del dia 1 de març

El dia 1 de març, el Banc de Sang i de Teixits de Catalunya va desplaçar una unitat fins a Sant Jaume dels Domenys per a què els veïns i veïnes poguessin fer donació de sang sense haver de moure’s del municipi.

 

Les persones donants s’havien inscrit prèviament a través del web del Banc de Sang, exhaurint les 48 places que es van posar a disposició.

 

Algunes de les preinscrites no van poder venir i foren substituïdes per altres que havien mostrat el seu interès en participar en la donació però que no s’havien pogut inscriure en el web per haver-se esgotat les places.

 

Així doncs, 48 persones es van apropar a la Casa de Cultura, on es va fer la campanya, de les quals 44 van poder fer efectiva la donació. Cal destacar que 7 d’elles van donar per primer cop.

 

El Banc de Sang i de Teixits de Catalunya informa que amb la sang recollida a Sant Jaume es podran beneficiar 132 pacients i agraeix tothom per la seva generositat. L’ajuntament s’hi afegeix i fa extensiu l’agraïment al personal que va atendre la campanya i a la delegada a Sant Jaume per la seva implicació i acompanyament a totes les usuàries.

Potser t'agradaria compartir...