Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

26-02-2021

Curs online de premonitors/es d’educació en el lleure

Potser t'agradaria compartir ...   
Curs online de premonitors/es d’educació en el lleure

El Jove Baix Penedès organitza cursos en el món del lleure que s'imparteixen en diferents municipis del Baix Penedès. Enguany, i degut a la crisi sanitària, el de premonitors/es d’educació en el lleure es farà online.

 

El curs s’adreça als joves de 15 a 17 anys (nascuts els anys 2003 – 2005), té un cost de 40 € i s’imparteix en 20 hores que, aprofitant les vacances de Setmana Santa, es repartiran entre els dies 29, 30 i 31 de març i 1 d'abril, de 09.00 a 14.00 h,

 

Les preinscripcions es poden fer des del dia 1 de març en qualsevol dels PIJ (Punt d'Informació Juvenil) de la comarca adherits al Jove Baix Penedès, com és el cas de Sant Jaume, on està ubicat a la Biblioteca de la Casa de Cultura (c. de la Germanor, 8) i obre de dilluns a dijous de 16.00 a 19.30 h i el divendres de 16.00 a 18.00 h.

 

Els joves i les joves interessades hauran de sol·licitar la preinscripció. Se’ls demanarà el nom, cognoms, telèfon i municipi de residència. Posteriorment se’ls contactarà per confirmar-los la plaça, per a què formalitzin la inscripció de forma presencial i se’ls donarà el full per a què facin el pagament.

 

El curs de premonitoratge és un bon incentiu per a què, quan els participants tinguin l’edat, decideixin formar-se com a monitors/es de lleure. S'ha d'entendre aquesta formació com a un element de creixement personal i no com a una sortida professional. L'objectiu general del curs consisteix en què l'alumne acabi amb una visió àmplia i general del món del lleure i hagi conviscut amb els seus companys de curs amb la mateixa metodologia utilitzada en aquest món, havent practicat diverses tècniques educatives com jocs i tallers i sigui conscient que la dinamització a partir d'activitats de lleure només és possible si s'hi impliquen en l'organització i en la gestió de les mateixes i que l’educació en el lleure encara es pot dur a terme des del voluntariat.

Potser t'agradaria compartir ...