Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

02-02-2021

Fins el dia 5 de febrer es pot sol·licitar votar per correu a les eleccions al Parlament del 14 de febrer

Potser t'agradaria compartir ...   
Fins el dia 5 de febrer es pot sol·licitar votar per correu a les eleccions al Parlament del 14 de febrer

El dia 14 de febrer es celebraran les eleccions al Parlament de Catalunya.

 

Una de les opcions per votar és fer-ho per correu. El termini per sol·licitar el vot és fins el dia 5 de febrer, en l'horari habitual de les oficines de Correus i de manera telemàtica a través del web correos.es, i com a màxim a les 14.00 h (aquesta data s’ha ampliat, ja que el termini fixat era el dia 4).

 

La sol·licitud de vot per correu es pot fer per via telemàtica, amb certificat electrònic reconegut, a través del web Correos.es, o presencialment, entregant personalment l'elector o electora l'imprès a qualsevol oficina de Correus. 

 

S’ha d’acreditar la identitat mitjançant el document original del document nacional d’identitat (DNI), el passaport, el carnet de conduir.

 

En cas de desplaçar-se a l’oficina de Correus per tramitar la sol·licitud de vot de manera presencial, s’ha habilitat l’opció de demanar cita prèvia des de l'App i web de Correos.es.

 

Només en cas de malaltia o incapacitat, acreditades mitjançant un certificat mèdic oficial, una persona que no sigui la interessada pot cursar la sol·licitud de vot per correu, per a la qual cosa ha d’estar autoritzada per un document notarial o consular estès individualment (en aquests casos, tant el certificat mèdic com l'escriptura notarial o consular són gratuïts). 

 

Una vegada l’Oficina del Cens Electoral admet la sol·licitud de vot, ja no es pot votar de forma presencial a la mesa. 

Potser t'agradaria compartir ...