Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

01-02-2021

Sant Jaume col·labora amb el 1er E-bike Tour Penedès del 21 de febrer

Potser t'agradaria compartir ...   
Sant Jaume col·labora amb el 1er E-bike Tour Penedès del 21 de febrer

L’E-bike Tour és un projecte que organitza esdeveniments amb rutes pensades per fer cicloturisme amb bicicleta de muntanya o bicicleta de muntanya elèctrica, on l’objectiu és descobrir el territori de forma no competitiva i viure intensament el patrimoni, la natura i la gastronomia dels municipis per on circula.

 

Sant Jaume dels Domenys formarà part d’aquesta primera edició que està previst que es faci, si les condicions que estiguin vigents ho permeten, el dia 21 de febrer.

 

La sortida i l’arribada tindran lloc a Cunit, des d’on s’anirà per pistes i camins cap a l’interior del Baix Penedès, en dues rutes on la major part del recorregut és compartit, una de tècnica amb 66 km i 1.050 metres de desnivell positiu acumulat (recorregut amb variants tècniques), i  l’altra de bàsica, amb 55 km i 450 metres de desnivell positiu acumulat (recorregut sense dificultats).

 

Amb la inscripció, que ja es pot fer en aquest enllaç, s’inclou la cobertura en cas d’incident, avituallament líquid a Sant Jaume dels Domenys, l’esmorzar de pagès a la Bisbal del Penedès, un maridatge al Celler Augustus, el dinar a Cunit i una dessuadora commemorativa.

 

Podeu informar-vos en el web de l’E-bike Tour

Potser t'agradaria compartir ...