Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

21-12-2020

Campanya de recollida de joguines “Els seus drets en joc”

Potser t'agradaria compartir...

Campanya de recollida de joguines “Els seus drets en joc”

Cada any Creu Roja Joventut duu a terme la campanya “Els seus drets en joc”, del projecte La Joguina Educativa, a tot el territori català amb la finalitat de poder garantir joguines noves, no sexistes, no bèl·liques i cooperatives als infants que es troben en una situació de vulnerabilitat. Aquest any excepcional, volen impulsar que encara siguin més els infants beneficiaris del projecte.

 

La Creu Roja considera el joc com una de les vies més útils per la difusió de qualsevol proposta educativa i pedagògica, per tant, paga la pena invertir tot els nostres esforços per tal que a l’època més significativa de la joguina, cap infant es quedi sense rebre un joc o una joguina partint als valors de CRJ.

 

Per col·laborar en aquesta campanya, s’ha disposat un punt de recollida a l’ajuntament de Sant Jaume dels Domenys, on podeu fer la vostra aportació en horari d’oficina fins el dia 29 de desembre.

 

 

Podeu clicar aquest enllaç per ampliar la informació o per fer una donació econòmica que es destinarà a la compra de noves joguines per a ser entregades a les famílies que més ho necessiten. Tota ajuda és benvinguda.

Potser t'agradaria compartir...