Sant Jaume dels Domenys

17-12-2020

El domenyenc Ricard Sánchez Sendra debuta amb l’Atlético de Madrid

Potser t'agradaria compartir...

En Ricard Sánchez Sendra, nascut a Sant Jaume dels Domenys, va fer el dimecres, 16 de desembre de 2020, el seu debut amb el primer equip de l’Atlético de Madrid, club al que pertany i on està jugant en la segona divisió B amb el seu filial, després d’haver passat per les categories inferiors del FC Barcelona, el Gimnàstic de Tarragona i el Club de Futbol Base de Sant Jaume dels Domenys, on va començar a xutar la pilota.

El Ricard va tenir un debut somiat, disputant com a titular el partit de Copa del Rei que enfrontava el seu equip contra el CE Cardassar, i marcant un gran gol en el minut 41 de la primera part, que suposava el 0 a 2.

En el minut 75 va ser substituït pel jugador internacional croata Sime Vrsaljko, qui va marcar el tercer i definitiu gol en la victoria per 0 a 3 que va classificar els madrilenys per a la següent ronda.

El partit es va jugar en el Camp Municipal d’Esports de Sant Llorenç des Cardassar, a la comarca del Llevant de l’illa de Mallorca.

L’ajuntament el felicita pel seu debut i pel seu gol i li desitja futurs èxits.