Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

09-12-2020

Sant Jaume dels Domenys rebrà 134.819,79 € del PUOSC

Potser t'agradaria compartir...

 Sant Jaume dels Domenys rebrà 134.819,79 € del PUOSC

El Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) 2020/24 ha estat aprovat de forma definitiva i al nostre municipi ens han concedit subvencions per un import total de 134.819,79 €.

 

L’equip de govern va presentar quatre projectes, dels quals, tres han estat inclosos en el PUOSC i rebran subvenció.

 

Els projectes presentats és dividien en dues línies, la primera destinada a inversions i la segona a projectes d’acció territorial per a municipis petits.

 

En la primera línia van ser presentats com a projectes el condicionament del vial de pas de la riera de Marmellar a la zona de la Pujada i la millora de l'eficiència del consum elèctric.

 

En la segona línia es va sol·licitar subvenció per dur a terme tasques d’actualització de l'enllumenat públic del Papiolet i de l’enllumenat del camí per a vianants de la Torregassa al Papiolet.

 

De tots aquests projectes ens han estat concedits els següents imports i anualitats:

 

Per a l’any 2020, 78.089,47 € per al condicionament del vial de pas de la riera de Marmellar a la zona de la Pujada, i per a l’any 2024, 33.934,21 € per a l’actualització de l'enllumenat públic del Papiolet i 22.796,11 € per a l’enllumenat del camí per a vianants de la Torregassa al Papiolet.

 

El projecte de millora de l’eficiència del consum elèctric, pel qual es preveia instal·lar plaques solars fotovoltaiques en diferents edificis municipals no ha estat subvencionat en aquest pla. No obstant, l’equip de govern preveu fer-ho igualment a través d’inversió pròpia en propers pressupostos municipals.

Potser t'agradaria compartir...