Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

29-06-2020

Obert el termini per demanar subvencions per entitats i societats

Potser t'agradaria compartir ...   
Obert el termini per demanar subvencions per entitats i societats

El termini de presentació és fins el 22 de juliol.

 

Les subvencions tenen com a finalitat fomentar el desenvolupament d’activitats, programes i/o projectes culturals, esportius, juvenils, educatius i de conservació del medi natural impulsats per la societat civil al municipi, així com millorar la qualitat de vida de la ciutadania promovent la convivència i la cohesió social.

 

Les bases de la convocatòria es van aprovar al Ple extraordinari del 27 de gener i la convocatòria de les subvencions es va aprovar el 9 de març, abans de l’inici de la crisi sanitària. La partida pressupostària prevista per aquestes subvencions és de 70.143,30 euros.

 

L’atorgament de les subvencions funciona per concurrència competitiva, és a dir, els sol·licitants necessiten presentar una previsió de calendari d’activitats i d’ingressos i despeses durant l’any 2020.

 

Tota la informació referent a les bases de les subvencions, la convocatòria per a l’any 2020, el formulari únic de sol·licitud i una guia de preguntes freqüents es troba ja disponible al web de l’ajuntament.

Potser t'agradaria compartir ...