Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

05-07-2024

Sol·licitud de certificacions de dades del Padró municipal

Potser t'agradaria compartir...

Podeu presentar la sol·licitud directament per via telenmàtica amb certificació digital a través de la seu electrònica.

 

Si la presentació es fa electrònicament:

- En el cas de què la sol·licitud sigui individual, s'ha de complimentar el tràmit electrònic adjuntant còpia del DNI/NIE.

- En el cas de què la sol·licitud de dades sigui per a un menor, el pare/mare/tutor-a ha de presentar la sol·licitud adjuntant els documents d'identitat seu i dels menors dels que es demani la certificació.

- En el cas de què la sol·licitud sigui col·lectiva de la unitat familiar, tots els majors de 18 anys han de fer una sol·licitud indicant el document que volen i adjuntar una fotocòpia del DNI/NIE.

 

Si la presentació es fa presencialment:

- En el cas de què la sol·licitud de dades sigui individual, s'ha de personar l'interessat a l'Ajuntament, amb el DNI/NIE.

- En el cas de què la sol·licitud de dades sigui per a un menor, el pare/mare/tutor-a s'ha de personar l'interessat a l'ajuntament amb el seu DNI/NIE i el dels menors dels que es demani la certificació.

- En el cas de què la sol·licitud sigui col·lectiva de la unitat familiar, tots els majors de 18 anys han de personar-se a l'Ajuntament amb el DNI/NIE.

 

En els casos de documents col·lectius, fins a què no es tingui tota la documentació no es podrà lliurar el document sol·licitat.

 

La recepció de qualsevol instància per correu electrònic no serà presa en consideració i, per tant, no serà tractada.

Potser t'agradaria compartir...