Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

 
18-05-2017

Agrupació de Defensa Forestal de Sant Jaume dels Domenys (ADF)

Potser t'agradaria compartir...

 L'Agrupació de Defensa Forestal de Sant Jaume dels Domenys, es va crear l'any 1979 arran dels forts incendis que s'havien patit anys enrera. Aquell va ser un moment decisiu per equipar-nos per a la prevenció i la lluita contra el foc.
El principi érem un grup de voluntaris que ICONA ens denominava "grupo de pronto auxilio", però nosaltres ens dèiem "amics de la muntanya".

L'any 1986, a conseqüència dels forts incendis que va patir Catalunya i motivats per l'esperit de defensa al nostre País, el DARP va crear l'ordre del 6 d'octubre de 1986 per a la formació a Catalunya de les ADF. Nosaltres, aprofitant que ja teníem el grup creat, ens constituïem legalment com a l'ADF de Sant Jaume el dia 11 de febrer de 1987. Avui l'ADF de Sant Jaume, que està formada per 23 voluntaris, està equipada amb una gran quantitat de material, i té un conveni de col·laboració signat amb el municipi de Castellví de la Marca.
La gran trajectòria arreu de Catalunya ha estat portar el missatge a molts municipis i l'èxit ha estat reconegut pel propi President de la Generalitat.
Nosaltres som persones incansables, que passi el que passi, seguirem treballant i lluitant per defensar la nostra Terra.

Magí Pallarès i Morgades
President de l'ADF de Sant Jaume dels Domenys


Agrupació de Defensa Forestal de Sant Jaume dels Domenys
c. de la Germanor, 8
43713 Sant Jaume dels Domenys
santjaume@adfpg.org

Facebook: Adf Sant Jaume dels Domenys

Potser t'agradaria compartir...