Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

 
22-07-2020

Centre Excursionista de Sant Jaume / Els Festucs

Potser t'agradaria compartir...

 El Centre Excursionista de Sant Jaume neix el març de 1980 sota el nom de "Centre Excursionista Parroquial de Sant Jaume", és aquí quan comença a caminar tot anant a diferents indrets i fent diferents activitats.

 

Entre el març de 1990 i febrer de 1991 engega una nova etapa del Centre Excursionista amb la finalitat de donar-li un altre aire. Arribat aquest punt es canvia el nom "Centre Excursionista Sant Jaume" encara l'actual nom. En aquesta segona etapa el Centre Excursionista fa tot d'activitats com: colònies, Montserrat a peu, casals d'estiu...

 

L'entitat està associacda a la FEEC (Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya), facilitant els seus membres la possibilitat de federar-se i obtenir els avantatges com són l'assegurança per a la pràctica d'activitats a l'aire lliure o les inscripcions a les curses i actes organitzats amb el suport de la FEEC.

 

En el darrer període el Centreex (que és com es coneix popularment l'entitat), va crear una secció jove, els Festucs, que admet joves des dels 16 anys d'edat i que centra la seva activitat en l'àmbit juvenil, promovent actuacions solidàries, lúdiques i festives dirigides pels joves.

 


Més informació la podeu trobar al web del Centreex 

També els trobareu a les xarxes socials:

Instagram dels Festucs 

Facebook del Centreex

Facebook del Festucs

 

Els podeu contactar per correu electrònic a: centreex@gmail.com  /  jovesfestucs@gmail.com

 

La seu la tenen al carrer de la Germanor, 2, 1r
43713 Sant Jaume dels Domenys





Potser t'agradaria compartir...