Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

22-07-2010

Festa Major: Exposició 'Per Amor a l'Art III'

Potser t'agradaria compartir...

 Festa Major: Exposició 'Per Amor a l'Art III'
Dijous 22 de juliol de 2010, a les 8 del vespre, es va inaugurar a la Casa de Cultura, la 3a edició de l'exposició Per Amor a l'Art, mostra d'una selecció de les obres de diferents artistes del municipi de Sant Jaume dels Domenys.
Enguany han estat els alumnes de l'Escola de Dibuix i Pintura i les membres del Taller d'Art els Quatre Pinzells els que s'han encarregat de presentar les seves obres, centrades en el dibuix i la pintura, des de còmics fins a aerografies en accessoris d'automòbils o samarretes, i escultures.

L'acte inaugural, presidit per l'alcalde, Miquel Martil, el primer tinent d'alcalde, Joan Basseda, i la regidora de Cultura i Festes, Montserrat Lope, va congregar a molts veïns i veïnes que van atendre els parlaments dels representants del consistori així com dels representants de l'Escola de Dibuix i Pintura i del Taller d'Art els Quatre Pinzells. Tot seguit es va fer entrega d'un recordatori a cadascun dels artistes que van participar, i es va servir coca i cava per a tots els assistents. L'exposició romandrà oberta al públic els dies de la Festa Major, fins al dilluns 26 de juliol, els matins d'11 a 1 i les tardes de 6 a 8.































Potser t'agradaria compartir...