Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

30-10-2015

Servei d'abastament d'aigua: Aqualia

Potser t'agradaria compartir ...   

 El Centre d’Atenció al Client d’aqualia, plataforma del Servei Municipal d’Aigües per atendre les consultes i gestions dels veïns de Sant Jaume dels Domenys

 

Les consultes, gestions i tràmits del contracte han de realitzar-se exclusivament a través d’aquest servei, disponible les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any

 

Sant Jaume dels Domenys, 26 de novembre de 2010

 

aqualia, empresa concessionària del Servei Municipal d’Aigües de Sant Jaume dels Domenys, recorda a tots els veïns del municipi que disposen del Centre d’Atenció al Client (CAC). aqualia contact és el servei posat a la seva disposició per atendre consultes i realitzar gestions i tràmits relacionats amb el seu contracte de l’aigua.

 

Només cal marcar els números corresponents a
Atenció al Client 900 81 40 81, de dilluns a divendres, de 8 a 20 h
Avaries 900 81 40 82, les 24 h del dia, els 365 dies de l’any
Lectures 900 81 40 83, de dilluns a divendres, de 8 a 20 h
Gràcies a aquest servei es poden fer les gestions del contracte d’aigua a través del telèfon, sense desplaçaments a l’oficina.

Servei d'Atenció al Client presencial a l'Ajuntament:
Dilluns de 17 a 20 h, dijous de 10 a 13 h

 

Amb el Centre d’Atenció al Client d’aqualia, els veïns disposen d’un servei amb un horari més ampli, fàcil i còmode d’utilitzar, estalviant pèrdues de temps i desplaçaments. Aquest canal de comunicació ràpid i eficaç, permet realitzar qualsevol consulta i gestionar qualsevol tràmit derivat de la prestació del servei integral de l’aigua, donant cobertura els caps de setmana, festius i els dies en els que l’oficina es troba tancada al públic.

 

Per més informació:

Departamento de Comunicación

Tfno: + 34 91 703 65 40

comunicacion@aqualia.es

www.aqualia.es

Potser t'agradaria compartir ...