Dissabte, 28 de Novembre de 2015
Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys
Baix Penedès
Joventut
 
 
Borsa de Treball Jove
Oficina Jove de Treball
SOM L'Eina
Cercadors de feina
 
Cursos de formació
Joves per l'ocupació. Calafell
Formació en autoocupació
 
Oci / Lleure
Guia d'activitats d'estiu
Borsa de talleristes del Jove Baix Penedès
 
Guia SOS Salut Jove
 
Borsa d'habitatge
 
Guia d'ensenyament
 
Aparador Jove
 

 
  
Borsa de Treball Jove

:: Oficina Jove de Treball
:: SOM L'Eina
:: Cercadors de feina

 
A finals de l'any 2004 es va fer l'anàlisi de la realitat del col·lectiu jove del municipi de Sant Jaume dels Domenys. Per a la seva elaboració es va comptar amb la col·laboració de diferents joves i agents socials del municipi. Una de les necessitats i mancances que es va detectar fou la dificultat dels joves en accedir al món laboral.

Per aquesta raó, les regidories de Joventut i de Treball de l'ajuntament de Sant Jaume dels Domenys van incloure en el Pla local de Joventut 2005 – 2007 la creació d'una Borsa de Treball. Aquest servei, que s'endega enguany, pretén donar suport i assistència, a tots els joves i les joves de 16 fins a 29 anys censats en el municipi, en la recerca de feina, ja sigui la primera feina, perquè estan en atur o perquè desitgen canviar de treball.
S'ha iniciat una primera fase informativa en la que es comunica la seva existència i els serveis que s'ofereixen des d'aquesta Borsa de Treball. En una segona fase es contactarà amb les empreses i centres laborals del municipi, per donar-los a conèixer la Borsa de Treball i per oferir-los la possibilitat de seleccionar el seu personal a través d'aquest servei. Més endavant s'estendrà el contacte a empreses, a centres laborals i a centres de recerca de personal laboral de la comarca del Baix Penedès i comarques veïnes.

Podeu baixar-vos una fitxa model de currículum que un cop cumplimentada podeu deixar a la Borsa de Treball, que està ubicada al Punt d'Informació Juvenil, a la Casa de Cultura (c/de la Germanor, 8), de dilluns a divendres de 17 a 20 hores, també podeu omplir-la, escanejar-la i enviar-la per correu electrònic a l'adreça culturastj@santjaumedelsdomenys.cat

 

Fitxa model currículum
 
I desprès de l'ESO, què? Guia acadèmica i professional per a alumnes que finalitzen l'ESO
 
Serveis
Enviar missatge
Cercador del web