Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

17-04-2024

Del 20 al 26 d’abril, I Setmana Cultural

Potser t'agradaria compartir...

Del 20 al 26 d’abril, I Setmana Cultural

L’ajuntament de Sant Jaume dels Domenys, amb la col·laboració de les entitats, organitza la I Setmana Cultural del 20 al 26 d’abril amb un seguit d’actes gratuïts per a tothom.

Dissabte, 20 d’abril, a les 8 del vespre es farà el Concert de la Coral del Centre Excursionista del Penedès a l’església parroquial de Sant Jaume, organitzat per l’Associació de dones la Llinyola.

Diumenge, 21, a les 6 de la tarda al Centre Cívic (carrer de la Carretera, 2-4), es farà la Lectura de poemes i intercanvi de llibres, acte també organitzat per la Llinyola.

Dimarts, 23, Diada de Sant Jordi, l’Escola de Música Contrapunt organitza els tallers “Coneixem els instruments”, que tindran lloc a 2/4 de 5 d ela tarda a l’escola els Quatre Vents. El mateix dia, a 2/4 de 8 del vespre a la plaça del Botànic, Poemes musicats.

Dimecres, 24, a les 6 de la tarda a la plaça del Botànic, Contacontes “El Jordi i el Draquet” per a infants.

Divendres, 26, clouran els actes d’aquesta I Setmana Cultural amb la conferència “Els Carlins: orígens i ideologia, la darrera carlinada a Sant Jaume”, que es farà a la sala d’actes de Cellers Domenys a 2/4 de 8 del vespre.

Paral·lelament, les entitats organitzen altres actes i activitats coincidint amb la proximitat de la Diada de Sant Jordi, començant per la Societat de Cornudella que farà un taller d’Scrap a 2/4 de 6 de la tarda de dissabte, al local social de Cornudella. Per participar en aquesta activitat calia fer inscripció prèvia, ja que inclou el material necessari.

A la urbanització el Papagai hi haurà un mercat de venda i intercanvi de llibres usats, davant del local social de la urbanització, el diumenge, 21, d’11 del matí a 1 del migdia.

La Societat de la Torregassa commemora Sant Jordi amb un acte especial per a socis i sòcies, a qui s’obsequiarà amb una rosa i un vermut. Les persones que no siguin membres de l’entitat podran comprar la rosa i el vermut fins a exhaurir existències. L’acte es farà a la plaça de la Societat de la Torregassa el diumenge, 21, a les 12 del migdia.

El dimarts, 23, a partir de les 6 de la tarda, es farà una lectura de poemes en diferents idiomes al local de la urbanització el Papagai.

Consulteu la informació de tots els actes a l’agenda del canal de l’ajuntament a l’eÀgora, on també s’emetran els avisos recordatoris de cadascun d’ells.

L’ajuntament desitja tothom una Bona Diada de Sant Jordi, patró de Catalunya.

Potser t'agradaria compartir...