Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

04-04-2024

El 9 d’abril, portes obertes a la llar d’infants els Petits Arcs

Potser t'agradaria compartir...

El 9 d’abril, portes obertes a la llar d’infants els Petits Arcs

Aquest proper dimarts, la llar d’infants municipal els Petits Arcs obre les portes a les famílies interessades en matricular els seus fills i filles pel curs 2024 – 2025.

A la llar d’infants els Petits Arcs s’ofereix el primer cicle d’educació infantil destinat a nens i nenes de 0 a 3 anys amb l’objectiu primordial de contribuir a la seva educació i desenvolupament, en un clima de seguretat, benestar i confiança i en col·laboració amb les famílies. Un espai que respecta l’evolució de cada infant, l’ajuda a aconseguir un desenvolupament integral dins d’un ambient de llibertat, autonomia, afecte i respecte, en un entorn adequat a la seva edat, ric per experimentar i crear.

Es segueix la metodologia de pedagogia activa, globalitzadora, buscant la pròpia experimentació a partir del contacte directe amb la realitat, tenint molt el compte el valor educatiu de la Vida Quotidiana.

Per poder assistir a la jornada de portes obertes, que començarà a les 6 de la tarda, cal demanar cita amb antelació per telèfon al 977698095 o per correu electrònic a palcantara@eikoala.es

Consulteu als arxius adjunts la informació de la llar d’infants, el calendari de preinscripcions i matriculacions i l’oferta de places pel curs 2024 – 2025.

Potser t'agradaria compartir...