Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

26-01-2024

Activitats per a la gent gran

Potser t'agradaria compartir...

Activitats per a la gent gran

S’ha atès la demanda de les persones usuàries de les activitats per a la gent gran i s’ha procedit a incrementar el nombre d’hores dedicades a l’orientació en l’ús del mòbil, passant de les dues hores per setmana repartides en dues classes els dilluns i els dijous, a dues hores cadascun dels dos dies, que seguiran sent els mateixos. Aquest canvi es farà efectiu des del 29 de gener.

D’altra banda es fa públic el calendari del mes de febrer de les activitats físiques, on s’indica el lloc on es duran a terme, el local social de Cornudella o el Centre Cívic (carrer de la Carretera, 2), depenent del dia. La mobilitat d’aquestes classes es deguda a les obres d’ampliació de la biblioteca ubicada a la Casa de Cultura, on s’hi feien les activitats.

Consulteu en el calendari adjunt els llocs on es faran les activitats físiques que comencen a les 9 del matí. La resta d’activitats per a la gent gran, tan les lúdiques com les formatives, es segueixen fent al Centre Cívic.

Es recorda que les activitats són gratuïtes i que no cal fer inscripció, només presentar-se en els llocs i en els horaris de l’activitat a la que es vulgui participar.


Activitats per a la gent Gran calendari febrer.jpg
Potser t'agradaria compartir...