Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

22-01-2024

Oferta de Treball: Bibliotecari/ària per a la Biblioteca Municipal Alfons Maseras

Potser t'agradaria compartir...

Oferta de Treball: Bibliotecari/ària per a la Biblioteca Municipal Alfons Maseras

Està activa fins a l’1 de febrer, l’oferta de treball per a contractar un bibliotecari o una bibliotecària per a la Biblioteca Municipal Alfons Masera de Sant Jaume dels Domenys.

Les persones candidates han de tenir un nivell formatiu mínim de Diplomatura en Biblioteconomia i Documentació o Grau en Informació i Documentació i haver finalitzat els estudis requerits dins dels darrers 3 anys, o dels 5 anys si es concerta amb una persona amb discapacitat.

Per optar a la plaça, que és laboral temporal de 12 mesos en jornada partida de matins i tardes de dilluns a divendres, cal ser menor de 30 anys, estar en possessió del carnet de conduir B i disposar de vehicle, estar registrat/da en el Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil com a beneficiari/a i estar inscrit/a a l'Oficina de Treball del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya com a persona demandant d'ocupació no ocupada. No es requereix experiència.

La persona seleccionada haurà de posar en funcionament la nova biblioteca de Sant Jaume dels Domenys per tal que pugui adherir-se al sistema de lectura pública de Catalunya.

Les persones interessades es poden inscriure a l’oferta en aquest enllaç.

Potser t'agradaria compartir...