Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

12-01-2024

Mobles Palau rep el reconeixement de la Generalitat de Catalunya pels seus 174 anys d'història

Potser t'agradaria compartir...

Mobles Palau rep el reconeixement de la Generalitat de Catalunya pels seus 174 anys d'història

La Generalitat de Catalunya distingeix els establiments i mercats municipals en actiu, que al llarg de cent o més anys han ofert un servei de qualitat i personalitzat als seus clients, tot adaptant-se als canvis en les necessitats de compra que s’han anat produint al llarg de la seva història.

Aquest reconeixement de la Generalitat de Catalunya es fa atorgant els Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris que en aquesta ocasió han estat concedits a 21 comerços de 100 anys, un mercat municipal, 7 establiments de 150 anys o més, entre els quals l’empresa domenyenca Mobles Palau que ja compleix 174 anys, i un reconeixement pòstum al propietari del bar Pinotxo.

L'acte de lliurament de guardons es va celebrar l’11 de gener a l'Auditori del Palau de la Generalitat amb assistència del president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, i del conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió. Després del parlament del conseller Torrent, el president va lliurar els Premis Nacionals de Comerç, que per part de Mobles Palau va ser recollit per diferents membres de la família propietària.

L’Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys va estar-hi present acompanyant els guardonats domenyencs amb la presència del regidor de Comerç, Marc Palau.


240111 Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris 02.jpg
240111 Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris 03.jpg
240111 Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris 04.jpg
Potser t'agradaria compartir...