Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

11-01-2024

Isaac Peraire, director de l'Agència de Residus de Catalunya visita la Deixalleria municipal

Potser t'agradaria compartir...

Isaac Peraire, director de l'Agència de Residus de Catalunya visita la Deixalleria municipal

Aquest passat dilluns, 8 de gener, l'Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys va rebre la visita del director de l'Agència de Residus de Catalunya, Isaac Peraire. A la trobada es va reunir amb el regidor de Gestió de residus i EDARS, Marc Palau, les regidores Dolors Miquel i Àngels Badia i la regidora de Serveis de l'Ajuntament de Llorenç del Penedès, Emma Trallero.

La primera parada es va fer a la Deixalleria municipal, que comparteixen Llorenç del Penedès i Sant Jaume dels Domenys, on el director, acompanyat per treballadors de l'empresa que gestiona el servei, PreZero, van fer una visita a les instal·lacions.

Isaac Peraire, va assegurar que la deixalleria és el millor complement pel servei de recollida porta a porta que es duu a terme en ambdós municipis i que el model de recollida selectiva que s'ha implantat en municipis com Sant Jaume dels Domenys o Llorenç del Penedès suma, però falta, segons explica el mateix director, que les ciutats grans, amb un major nombre d'habitants i que per tant generen una quantitat més gran de residus, també es sumin a aquest model perquè si no, s'encareix el servei de recollida que finalment acaba repercutint a la ciutadania.

Després de la visita a la deixalleria es van dirigir a l'Ajuntament on l'equip de govern, el director de l'Agència de Residus de Catalunya, Isaac Peraire i la tècnica del Departament de Foment de recollida selectiva de la província de Tarragona, Naiara Comas, van mantenir una reunió de treball per parlar del servei de recollida de residus al municipi.  


240111 Visita director Agència Residus 01.jpg
240111 Visita director Agència Residus 02.jpg
240111 Visita director Agència Residus 03.jpg
240111 Visita director Agència Residus 04.jpg
Potser t'agradaria compartir...