Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

10-01-2024

Nous horaris de les Activitats per a la gent gran

Potser t'agradaria compartir...

Nous horaris de les Activitats per a la gent gran

Degut a les obres de reforma i ampliació de la Biblioteca Municipal a la Casa de Cultura, les activitats que s’hi feien s’han hagut de traslladar a d’altres equipaments.

Les activitats físiques per a la gent gran es faran al local social de Cornudella i al Centre Cívic (carrer de la Carretera 2-4), depenent del dia de la setmana i subordinades a les classes de ioga per a la gent gran que també s’han hagut de traslladar, en aquest cas totes al local social de Cornudella.

Així doncs, de forma fixa, els dilluns les activitats físiques (de 9 a 10.45 h) es faran al Centre Cívic, i els dimarts (de 9 a 11.45 h) i els dimecres (de 9 a 10.45 h) es faran al local social de Cornudella. Seran els dijous i els divendres els que depenent de si es fa ioga a Cornudella, les activitats físiques es faran a un o altre equipament.

Consulteu el calendari del mes de gener on s’indiquen els llocs on es faran dia per dia. Cada mes es publicarà el calendari corresponent.

La resta d’activitats, les lúdiques i formatives, com el taller de memòria, els jocs de taula, els tallers de manualitats i de pintura o les classes sobre l’ús del mòbil, es faran totes al Centre Cívic.


Nous horaris Activitats per a la gent gran activitats físiques.jpg
Potser t'agradaria compartir...