Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

27-12-2023

Cultura Jove

Potser t'agradaria compartir...

Cultura Jove

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha impulsat el programa Cultura Jove, una plataforma que ofereix una gran oferta cultural els 365 dies de l’any on els i les joves poden accedir a preus especials per espectacles de teatre, dansa, música, circ i festivals d’arts escèniques i de música.

La iniciativa, que és hereva d’Escena 25, amplia la franja d’edat de les usuàries que hi poden accedir, des dels 18 fins els 30 anys.

L’objectiu del programa és facilitar que els i les joves puguin gaudir de la cultura a preus especials gràcies a l’aliança entre el Departament de Cultura i els promotors culturals, teatres, sales i festivals de música i d’arts escèniques de Catalunya.

La plataforma Cultura Jove ofereix una gran oferta cultural amb una cartellera descentralitzada a la que, per beneficiar-se dels avantatges, cal registrar-se amb el nom, cognom, DNI/NIE, codi postal, correu electrònic i data de naixement.

Un cop registrades, es poden comprar entrades úniques o dobles per l'espectacle que es vulgui fins 48 hores abans que comenci la sessió. Les entrades s’envien directament al correu, encara que també es troben en l’àrea personal dintre de la plataforma. Per entrar al teatre, es pot presentar l’entrada impresa en paper o al mòbil a la taquilla.

Consulteu més informació en aquest enllaç

Potser t'agradaria compartir...