Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

21-01-2021

S’amplia la subvenció de llibres de text als alumnes de tots els cursos de primària i també als quatre de secundària

Potser t'agradaria compartir...

S’amplia la subvenció de llibres de text als alumnes de tots els cursos de primària i també als quatre de secundària

L'Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys dona accés als alumnes de tots els cursos de primària i als dels quatre cursos de secundària, a la subvenció de llibres de text pel curs 2020 – 2021.

 

Fins ara la subvenció la podien demanar els alumnes de P3 i fins a 2n de primària però des del consistori s’ha cregut oportú ampliar aquesta aportació a la resta de cursos i sumar-hi els alumnes d'ESO. La decisió ha coincidit amb la difícil situació econòmica generada pel coronavirus.

 

Segons l'alcalde de Sant Jaume dels Domenys, Joan Ignasi López, aquesta era una línia a seguir que s'ha vist accelerada per la crisi econòmica. En principi es destinaran un total de 20.000 euros per subvencionar el 40% de la factura dels llibres de text que les famílies han comprat pel curs actual, el 2020-2021. Des de l'Ajuntament asseguren que han fet els càlculs pertinents per arribar a tots els i les alumnes però si cal ampliaran la partida.

 

Per demanar la subvenció, el centre corresponent es posarà en contacte amb les famílies per informar-les quan es podrà començar a sol·licitar l'ajuda. Els requisits per accedir a aquesta subvenció són que l'alumne estigui empadronat al municipi i presentar la factura de la compra dels llibres d'aquest curs. Per a més informació us podeu posar en contacte amb l'Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys.

Potser t'agradaria compartir...