Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

10-11-2020

L'Ajuntament congela els impostos i taxes municipals de 2021

Potser t'agradaria compartir...

L'Ajuntament congela els impostos i taxes municipals de 2021

El Ple municipal aprova no incrementar els tributs davant la crisi social i econòmica derivada de la pandèmia de la Covid-19.

 

Sant Jaume dels Domenys congela l’import de les taxes i impostos municipals. El 29 d’octubre, el Ple de l'Ajuntament va aprovar les noves ordenances fiscals per a l’any 2021, on la proposta de l'equip de Govern va comptar amb el suport unànime del consistori. El nou calendari de pagament es farà públic properament.

 

Pel que fa a la taxa de recollida de residus, a fi de normalitzar l’estructura de tarifes, s’ha creat la nova categoria d’”habitatge d’ús turístic” que tindrà la mateixa tarifa que la d’habitatge per a ús domèstic.

 

Pel que fa a l’Impost de Béns Immobles (IBI), a banda de les bonificacions ja contemplades en aquesta ordenança, s’hi afegeix una bonificació de fins al 50% per un període de 5 anys d’aquells habitatges que incorporin instal·lacions fotovoltaiques i una penalització del 50% als grans tenidors en possessió d’immobles d’ús residencial que es trobin desocupats amb caràcter permanent.

 

Tot i l’augment de la despesa estructural prevista per a l’any 2021, l’equip de govern ha decidit no augmentar la pressió en la recaptació. En aquesta línia s’estan treballant ja els pressupostos per l’any vinent.

Potser t'agradaria compartir...