Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

30-10-2020

Noves mesures per aturar l’increment de casos de COVID-19 a Catalunya

Potser t'agradaria compartir...

Noves mesures per aturar l’increment de casos de COVID-19 a Catalunya

La situació epidemiològica de Catalunya obliga a adoptar mesures especials de contenció de l’activitat laboral i social, de la mobilitat i en matèria de salut pública per aturar la transmissió del virus de la COVID-19 i protegir la salut de la població del territori.

 

Les mesures són aplicables a totes les persones que es trobin i circulin a Catalunya, així com a les persones titulars de qualsevol activitat econòmica, empresarial o establiment d’ús públic o obert al públic.

 

Entre les disposicions establertes destaquen:

- Resten prohibits tots els desplaçaments i la circulació per les vies públiques entre les 22 hores i les 06.00 hores.

- Es restringeix l'entrada i sortida de persones del territori de Catalunya, excepte per aquells desplaçaments, adequadament justificats.

- Es recomana que els desplaçaments fora del domicili es limitin en la mesura del possible, així com la circulació per les vies d’ús públic.

- Es prohibeixen les trobades i reunions de més de sis persones, llevat que pertanyin a la bombolla de convivència, tant en l’àmbit privat com en l’àmbit públic.

 

Consulteu tota la informació amb les disposicions, mesures i recomanacions actualitzades al web Canalsalut de la Generalitat de Catalunya.

Potser t'agradaria compartir...