Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

28-10-2020

Tallers de tardor per a joves i adolescents

Potser t'agradaria compartir...

Tallers de tardor per a joves i adolescents

L’Oficina Jove del Baix Penedès, en les seves funcions de coordinació d’activitats per a joves a la comarca, patrocina l’organització de tallers dinamitzats per components de la Borsa de talleristes del Baix Penedès als municipis que formen part del projecte JBP.

 

A Sant Jaume dels Domenys l’ajuntament va delegar en el grup de joves Els Festucs, que escollissin quins tallers acollir al poble d’entre una llarga llista que incloïa tallers lúdics, laborals, formatius i de motivació, i que proposessin una data i horari per fer-se.

 

Els membres dels Festucs van triar els tallers “Recerca de feina per les ETT del teu territori” i “Gestiona les teves emocions”, dinamitzats per Aula F7, per realitzar-se els dissabtes 14 i 21 de novembre, respectivament, de 16.00 a 19.00 h.

 

Ambdós tallers es faran a la Casa de Cultura de forma presencial, però si la situació sanitària ho desaconsella, es faran per via telemàtica. Es limitarà l’aforament i els i les joves interessades hauran de fer inscripció prèvia a la Biblioteca (a la Casa de Cultura), on se’ls demanaran les dades de contacte per si cal informar-los de qualsevol canvi.

 

Podeu sol·licitar més informació al correu culturastj@santjaumedelsdomenys.cat

Potser t'agradaria compartir...