Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

23-10-2020

Bases reguladores per a la concessió de subvencions en l'àmbit de les activitats de restauració i dels centres d'estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19.

Potser t'agradaria compartir...

Bases reguladores per a la concessió de subvencions en l'àmbit de les activitats de restauració i dels centres d'estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19.

S'ha publicat al DOGC la resolució per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions en l'àmbit de les activitats de restauració i dels centres d'estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19.

 

L'objecte d'aquestes bases és regular la concessió de les subvencions en l'àmbit de les activitats de restauració i els centres d'estètica i bellesa, amb la finalitat de reactivar i impulsar aquestes activitats davant de la situació de tancament que ha comportat la Resolució SLT/2546/2020, de 15 d'octubre, per la qual s'adopten noves mesures de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

 

En són beneficiaris els professionals autònoms i pimes que prestin activitats de restauració o siguin titulars d'un centre d'estètica i bellesa, donades d'alta en el cens de l'impost d'activitats econòmiques, que han estat obligades al tancament en base a la Resolució SLT/2546/2020, de 15 d'octubre, al territori de Catalunya.

 

Queden excloses com a beneficiàries d'aquestes subvencions les empreses que es troben participades en més d'un 50% per capital públic i les fundacions.

 

La subvenció atorgada té el caràcter d'import màxim i s'ha de destinar a la realització de l'actuació subvencionada. La quantia de la subvenció atorgada no pot superar el cost subvencionable del projecte i si el cost final efectiu de l'activitat resultés inferior al cost inicialment pressupostat en un 20%, es  reduiria, en la mateixa proporció, la quantia de l'ajut.

 

En cap cas l'import de les subvencions atorgades pot ser d'una quantia que, aïlladament o en concurrència amb subvencions d'altres entitats, ajuts, ingressos o recursos, superi el cost de l'activitat que ha de desenvolupar la persona beneficiària.

 

Podeu consultar en els següents enllaços les bases reguladores i les preguntes freqüents.

Potser t'agradaria compartir...